Informatiebijeenkomsten tijdens de terinzagelegging


Tijdens de periode van terinzagelegging houden wij een aantal informatiebijeenkomsten:

- 10 juni: digitale bijeenkomst omgeving Baexem

- 17 juni: digitale bijeenkomst omgeving N280 Leudal

- 29 juni en 1 juli: fysieke informatiebijeenkomsten

10 juni digitale bijeenkomst omgeving Baexem

Op donderdag 10 juni houden Provincie Limburg en gemeente Leudal een digitale informatiebijeenkomst over het tracé Baexem. Deze bijeenkomst is alleen voor de mensen die daar dichtbij wonen. Zij hebben al een uitnodiging gekregen. Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op de afgelopen jaren. We gaan in op het gekozen alternatief ter hoogte van Baexem. En we geven uitleg over de procedure van het inpassingsplan. Vanwege de coronamaatregelen is dit een digitale bijeenkomst.

17 juni digitale informatiebijeenkomst voor de omgeving van de N280 Leudal

Op donderdag 17 juni van 19.00 tot 21.00 uur houden Provincie Limburg en gemeente Leudal een digitale bijeenkomst voor omwonenden en andere geïnteresseerden van de N280 Leudal. Tijdens deze bijeenkomst lichten we de plannen en de procedure van het inpassingsplan toe. Vanwege de coronamaatregelen is dit een digitale bijeenkomst.

Deelnemen

Op 17 juni vanaf 19.00 uur kunt u hier het webinar volgen.

Tijdstip: donderdag 17 juni 2021, van 19.00 - 21.00 uur

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. In de handleiding (pdf, 538 kB) staan de stappen die u doorloopt om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Het evenementnummer is: 137 497 4316
Het evenementwachtwoord is: Welkom17062021!

Kunt u het webinar niet bijwonen? Dan kunt u het later terugkijken. De link naar de opname vindt u na 17 juni op deze website.

29 juni en 1 juli: fysieke informatiebijeenkomsten

Na de digitale bijeenkomsten organiseren we op dinsdag 29 juni en donderdag 1 juli fysieke informatiebijeenkomsten. We gaan dieper in op een aantal thema’s. Heeft u na het lezen van de plannen specifieke vragen? Dan kunt u die stellen tijdens deze bijeenkomsten.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de Baexheimerhof. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht. In een volgende nieuwsbrief vertellen we u meer over deze bijeenkomsten.